Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Bach Mindenkinek Fesztivál A családokat is várja a Bach Mindenkinek Fesztivál

A családokat is várja a Bach Mindenkinek Fesztivál

Zeneiskolás diákok és tanárok koncertjeivel, zenés mesejátékkal és közös énekléssel várja a legfiatalabb érdeklődőket a március 16. és 22. között megrendezésre kerülő Bach Mindenkinek Fesztivál. A programok ingyenesek, de sok esetben regisztrációhoz kötöttek.

- hirdetés -

A rendezvénysorozat aktív résztvevői közé tartoznak a zeneiskolák, melyek tanulói és tanárai többek között kamarahangversennyel, hangvarázs koncerttel és orgonahangversennyel készülnek. Idén ismét rendeznek koncertet a Fővárosi Állatkertben is, ahol a Józsefvárosi Zeneiskola, a Fischer Annie Zeneiskola, a Molnár Antal Zeneiskola, illetve a Hubay Jenő Zeneiskola együttesei lépnek fel.

A fenti zeneiskolákon kívül a fesztiválon többek között a Járdányi Pál Zeneiskola, a Solti György Zeneiskola, a Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium, a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium, valamint az Ádám Jenő Zeneiskola is részt vesz.

- hirdetés -

A Müpa Cifra Palota elnevezésű interaktív családi programja március 22-én Tóth Árpád karnaggyal, a Csíkszerda kórus és a Kórusok Éjszakája alapítójával egészül ki, akivel együtt énekelhetnek a kicsik és kísérőik.

Ide kapcsolódik:
Több mint 100 településén rendezik meg ismét a Bach Mindenkinek Fesztivált

A budapesti helyszínek mellett vidéken és határon túl is bő a kínálat. A kaposvári Együd Árpád Művelődési Központban közös énekléssel, filmvetítéssel, társastánccal és hangszeres zenével várják a látogatókat, Miskolcon pedig Zeneország varázslója címmel zenés mesejátékot adnak elő a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetének hallgatói. A beregszászi, az észak-komáromi és a kassai iskolák tanár–diák koncertet tartanak.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.