Papageno Radio
- hirdetés -
Live LIVE - Fabián Panisello argentin zeneszerző a BMC-ben

LIVE – Fabián Panisello argentin zeneszerző a BMC-ben

Spanyolország egyik vezető kortárs zenei együttesének alapítója és művészeti vezetője, az argentin Fabián Panisello február 17-én érkezik Budapestre. A BMC Könyvtárában 18 órai kezdettel Fazekas Gergely beszélget majd a művésszel, amit élőben közvetítünk.

- hirdetés -

- hirdetés -

Az Eötvös Péter Alapítvány meghívására Fabián Panisello február 17-23. között lesz Budapesten melynek során kiemelt vendégként vesz részt az Eötvös Péter és Vajda Gergely által vezetett mesterkurzuson. A Plural Ensemble művészeti vezetője Chamber Concerto című kamarazenekari művét fogja majd a fiatal karmestereknek betanítani.

Ide kapcsolódik:
Vajda Gergely lett az Eötvös Péter Alapítvány programigazgatója – Interjú

A február 17-én a BMC-ben tartandó közönségtalálkozón, amit a Papageno olvasói élőben is követhetnek, Fazekas Gergely kérdezi majd a művészt zeneszerzői inspirációiról, valamint professzori munkájáról, hiszen hosszú évek óta vezető tanára Madridban a Reina Sofia Zeneakadémiának, és vendégprofesszora a pekingi China Conservatory-nak.

A kurzust és Fabián Panisello látogatását február 23-án koncert zárja majd, amely egyúttal az alapítvány mentorprogramjában 2020-ban részt vevő fiatal karmesterek és zeneszerzők első bemutatkozása is.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!