Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház „Vállalj be egy áriát” – Tehetségkutatót hirdet az Operaház

„Vállalj be egy áriát” – Tehetségkutatót hirdet az Operaház

A Hang Világnapja alkalmából a Magyar Állami Operaház 2020. április 16-án fellépési lehetőséget biztosít az Eiffel Műhelyházban olyan énekelni szerető 16-61 évesek számára, akik szívesen hallatnák hangjukat a World Voice Day 2020 programján. 

- hirdetés -

Jelentkezési határidő: 2020. március 16., éjfél

- hirdetés -

A Magyar Állami Operaház történetében először hirdet bemutatkozási lehetőséget amatőr tehetségek számára. Az előválogatás elektronikus úton beküldött hanganyag alapján történik, a továbbjutókat 2020. március 27-én hallgatja meg a szakmai zsűri Bátori Éva, a Magyar Állami Operaház magánénekese és énekmestere, a WVD szakmai vezetőjének elnökletével, hogy kiválassza a WVD programsorozat 2020. április 16-án 20:00 órakor kezdődő Eiffel műhelyházi hangversenyének fellépőit. A zsűri döntéséről a WVD szervezői 2020. március 31-ig tájékoztatják a jelentkezőket.

A jelentkezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése a kért mellékletekkel együtt, határideje: 2020. március 16., éjfél.

A jelentkezési lap innen tölthető le.

A kiválasztott énekeseknek egy szabadon választott, a nemzetközi operairodalomból ismert részletet kell majd előadniuk kotta nélkül, eredeti hangnemben, eredeti vagy magyar nyelven. A fellépéshez az Opera biztosít zenei kíséretet.

További információk a Magyar Állami Operaház honlapján.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!