Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Nemzeti Dalaink – Haja Zsolt feladványa következik

Nemzeti Dalaink – Haja Zsolt feladványa következik

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

- hirdetés -

Hétfőtől nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is reggel 8 órakor.

- hirdetés -

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

Íme, a legutóbbi nyertesek, akik Kolonits Klára segítségével tanulták meg a dalt:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

Az új feladvány pedig Haja Zsolt előadásában hallható:

0323_Haja Zsolt_Tiszán innen…..

Folytatódik a Nemzeti Dalaink kezdeményezésünk, a hét első dalát pedig Haja Zsolt előadásában hallhatják. A pénteki összefoglalónk már elérhető, melyből megismerhetik pénteki nyertesünket, Baranya Virágot. 👉👉👉 https://bit.ly/2Uwzpg6 👈👈👈 Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik a rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.)#operabudapest #nemzetidalaink #maradjotthon #HajaZsolt #mindennaposéneklés

Közzétette: Operaház – 2020. március 22., vasárnap

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.