Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Nemzeti Dalaink – Ma Kriszta Kinga készült egy feladvánnyal

Nemzeti Dalaink – Ma Kriszta Kinga készült egy feladvánnyal

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Hétfőtől nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is reggel 8 órakor.

Az első videót Cser Krisztián készítette el:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Naponta jelentkező játékra invitálja a fiatalokat az Opera

Az a diák, aki az adott napon este 20 óráig visszaküld az Operának egy olyan (telefonnal készített) videót, melyen ő maga „visszaénekli” az aznapi dal egy versszakát, másnap reggel megtudhatja, ő lett-e a napi nyertes. Ha igen, videója felkerül az Opera YouTube-csatornájára, és a másnapi friss dal mellett az övé is leadásra kerül.

Íme, a tegnapi nyertesek:

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

Az új feladvány pedig Kriszta Kinga előadásában hallható:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X