Papageno Radio
Címlap Elindult a Papageno eseménynaptára a legizgalmasabb online közvetítésekkel

Elindult a Papageno eseménynaptára a legizgalmasabb online közvetítésekkel

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Előre nem látható módon most minden eddiginél fontosabb szerepet kapott a virtuális tér, mely elsődleges kultúraközvetítővé vált az elszigeteltségben. A Papageno szerkesztősége eddig is igyekezett a lehető legátfogóbb módon hírt adni a világban elérhető online művészeti tartalmakról. Folyamatosan frissülő, otthonra kínált programlistánk most még követhetőbbé válik az új eseménynaptárunk megjelenésével, melynek segítségével könnyedén megtalálja bárki a számára legizgalmasabbb virtuális tartalmakat az operáktól, klasszikus zenei koncertközvetítésektől a néptánc- és népdaloktatáson át a színházi előadásokig, és még tovább.

Az eseménynaptárban a legnívósabb intézmények kínálta programokra különös figyelmet fordítunk, így napi bontásban megtalálhatók többek között a Bayerische Staatsoper, a Royal Opera House, a Metropolitan Opera vagy a Bécsi Állami Operaház, a Zeneakadémia és a Müpa online eseményei, élő és felvételről közvetített – de nem korlátlanul elérhető – programok egyaránt.

Minden korosztályt és műfajt igyekszünk bevonni, számos gyermekprogramra, és különféle színházi, valamint táncszínházi közvetítésre hívjuk fel figyelmüket, amelyek tartalmas szórakozást nyújthatnak az otthon töltött időkben.

Az eseménynaptár ide kattintva érhető el, amelyből máris bőven válogathatnak a programok közül.

Promóció

X
X