Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Capriccio Manchin Róbert zeneművész, szociológus a Capriccio vendége

Manchin Róbert zeneművész, szociológus a Capriccio vendége

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Különleges karanténkiadással jelentkezik a Klasszik Rádió 92.1 vasárnap délutánonként négy órától sugárzott műsora. A június 7-i műsor vendége Manchin Róbert szociológus, közgazdász és muzsikus, az európai kulturális és kreatív szektor legnagyobb hálózatait tömörítő brüsszeli szervezet, a Culture Action Europe elnöke.

- hirdetés -

Volt hivatásos zenész az Állami Hangversenyzenekarban, meghívott szociológia professzor számos amerikai és európai egyetemen, sőt néhány hétig az MTA Szociológiai Intézetének a kutatók által megválasztott igazgatója is. Egy évtizeden át az ODE elnöke, alapítója és Hankiss Elemérrel együtt ügyvezetője a „Találjuk ki Magyarországot” KHT-nak, valamint alapító igazgatója a Gallup Nemzetközi Kutatási és Oktatási Központjának. 2015 novemberében az európai kulturális és kreatív szektor legnagyobb hálózatait tömörítő brüsszeli szervezet, a Culture Action Europe megválasztotta a szervezet elnökének.

Manchin Róbert a Capriccióban

Novotny Anna és Zsoldos Dávid műsorvezetők többek között arról beszélgettek vele, hogy hogyan lesz egy zenészből szociológus és milyen kilátásai vannak a kulturális szektor újjáéledésének a koronavírus után.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X