Papageno Radio
Címlap Bach to the Future 2020 – Online konferencia a klasszikus zene jövőjéről

Bach to the Future 2020 – Online konferencia a klasszikus zene jövőjéről

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

November 26-án kiváló külföldi és hazai szakemberek részvételével kerül sor a Jeunesses Musicales Hungary, a Magyar Zenei Tanács és a Papageno konferenciájára – a helyzetre való tekintettel idén az online térben és az online térről tanácskoznak majd a résztvevők. Az ingyenes, online regisztráció ezen a linken, az esemény teljes programja pedig itt érhető el.

Az egynapos konferencia első szekciójában az online streaming lehetőségiről tart előadást Egri Gábor, a Müpa értékesítési- és marketing igazgatója, Till Janczukowicz, az IDAGO alapító-igazgatója, Sonja Greiner, a European Choral Association – Europa Cantat (ECA-EC, Európai Kórusszövetség) főtitkára, Tobias Hegemann, a Digital Stage projektvezetője, Csonka András, a Zeneakadémia programigazgatója és Razvan Popovici, a SoNoRo Festival igazgatója.

A délutáni szekcióban Urska Bittner-Pipan és Mihela Jagodic, a 2021-es ljubljanai Europa Cantat menedzserei, Martine Spanjers, az ECA-EC kincstárnoka és a Leading Voices Utrecht 2022 projektvezetője, illetve Ki Adams, a Singing Network társalapítója és társigazgatója, az Ifjúsági Világkórus Alapítvány elnöke a kóruséneklés jövőjéről beszél majd. Szekcióvezető: Móczár Gábor, a Nemzetközi Kóruszenei Szövetség alelnöke.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X