Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Debrecen Születésnapi programok a Vojtinában

Születésnapi programok a Vojtinában

A debreceni Vojtina Bábszínház 45. évadának alkalmából több különleges, ünnepi programot is hirdet a közönségének, amelyek a jelenlegi helyzetben az online térben valósulnak meg.

- hirdetés -

„Az elmúlt négy évtizedben mi magunk szocializáltuk a közönségünket. Ez a mindennapokban azt is jelenti, hogy azok a nagymamák, akik ma az unokáikkal jönnek hozzánk, egykor itt láttak először színházat, és ugyanez igaz a hozzánk járó pedagógusokra is. Ez visszaigazolása a munkánknak, ugyanakkor felelősséggel is jár” – fogalmazott lapunknak Láposi Terka, a Vojtina Bábszínház művészeti vezetője.

- hirdetés -

Az Élményeim a Vojtináról elnevezésű programban a vojtinások arra kérik a közönségünket, hogy tárgyi emlékeiket (fényképek, videók), a Vojtinában töltött vidám pillanatok lenyomatait küldjék el. Ezeket december 31-én, a társulat 45. születésnapján közzétesszik az online felületeiken, megünnepelve ezzel az évfordulót (múlt) és az új évet (jövő) egyaránt.

Ide kapcsolódik:
Ahova korosztálytól függetlenül érdemes járni – Beszélgetés Asbóth Anikóval és Láposi Terkával

A programok közé tartozik a frissen meghirdetett „Debrecenbe kéne menni” pályázat, amelyben az ország bármely részéről, és az „Óperencián túl” rajzpályázat, amelyben kelet-magyarországi régióból várjuk a pályaműveket.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.