Papageno Radio
Inaktív Inaktív Játék Legyen ott az Equinox szeptet lemezbemutató koncertjén!

Legyen ott az Equinox szeptet lemezbemutató koncertjén!

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A modern mainstream jazzt játszó Equinox számos jazzfesztiválon, hazai és külhoni városban koncertezett pályafutása során. Repertoárját a zenekarvezető Márkus Tibor szerzeményei alkotják, melyeket a modern kompozíciós elemek felhasználása mellett a dallamosság és a befogadhatóság megtartása jellemez.

„Sokszínű, különleges, máshoz nem hasonlítható muzsika. Álmodozó és gyötrődő, könnyed, táncos, máskor free-be hajló. “Trap”: csapdába ejti a hallgatót … A vokális számokban Eszes Viktória érzéki, éteri és Kovács Linda testes, helyenként drámai hangja hallható. Az instrumentális részek kiváló szólói és összhangja a lemezen szereplő zenészeket dicséri, … illeszkedik a Márkus alkotta egyedi világhoz” – írta róluk dr. Nagy Sándor a jazzma.hu oldalon.

TRAP – az Equinox szeptet lemezbemutató koncertje

szeptember 14., 20.00

Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán E. u. 7.)

Az együttes tagjai: Márkus Tibor, Kovács Linda, Eszes Viktória, Jász András, Zana Zoltán, Csuhaj Barna Tibor, Jeszenszky György.

Játsszon a Papageno Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével a szeptember 14-i koncerten a Budapest Jazz Clubban! A helyes válaszokat a poszt alatti kommentben, szeptember 12. 16 óráig várjuk. 

Mi az equinox szó jelentése?

a) napforduló

b) napkitörés

c) napéjegyenlőség

Promóció

X
X