Papageno Radio
Folk Nyerj jegyet a főváros legnagyobb világzenei fesztiváljára!

Nyerj jegyet a főváros legnagyobb világzenei fesztiváljára!

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Budapest Ritmo térségünk legnagyobb világzenei fesztiválja, amit idén az Akváriumban rendez meg a Hangvető, a CAFe Budapest keretében. Harminc koncert, 29 ország fellépői, négy színpad – a fesztivál a műfaj avatott ismerőinek is kínál új élményeket, egyszeri találkozásokat.

Olyan egyedülálló együttműködéseket hallhat a közönség, mint Lajkó Félix és a lengyel VOŁOSI koncertje, a Söndörgő és az Amsterdam Klezmer Band közös projektje, de hosszú idő után Mitsoura Móni is fellép,a tunéziai Jawhar-ral, illetve Harcsa Veronika énekel a Fanfara Tirana és a Transglobal Underground koncertjén.

Lesznek audiovizuális csemegék, ősbemutatók, a világzene legaktuálisabb fellépői és a szakmát, művészeket és közönséget összekötő showcase esemény.

Gerilla koncert #Meszecsinka #BudapestRitmo

Ilyen volt a Meszecsinka gerilla koncertje a 47-es 49-es villamoson! A Budapest Ritmon szuper hangulat, 30 koncert, 29 ország fellépői várnak az Akvárium Klub Officialban!Részletes program: www.budapestritmo.huJEGYEK: http://budapestritmo.hu/#jegyekVideó: Vargha MátéBy Hangveto& CAFe Budapest

Közzétette: Hangveto – 2017. szeptember 29.

A fesztivál szakmai programja is kivételes: informális keretek között találkozhattok a nemzetközi szakma krémjével, az aktuális kérdéseket vizsgáló, a közép- és kelet európai régióra fókuszáló panelek között.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán és nyerjen két napijegyet a Budapest Ritmóra!

Kérdésünk: Lajkó Félix kikkel játszik a Ritmón?

a) A Fanfara Tiranával

b) Az Amsterdam Klezmer Banddel

c) A lengyel VOŁOSI-val

A helyes választ október 3. 12 óráig a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk!

Promóció

X
X