Papageno Radio
- hirdetés -
Inaktív Inaktív Játék Budapestre jön a világ legnépszerűbb karácsonyi show-műsora - Játék

Budapestre jön a világ legnépszerűbb karácsonyi show-műsora – Játék

A világ egyik leglátványosabb karácsonyi show-ján színpadra lép Mario Frangoulis és Fernando Varela, Narcis, a Gergorian Énekegyüttes és Sarah Brightman. A Royal Christmas Gala 2017. december 20-án, érkezik a Papp László Budapest Sportarénába. 

- hirdetés -

Különleges fellépőkkel várja a Royal Christmas Gala a zenerajongókat 2017. december 20-án, a Papp László Budapest Sportarénában. A világ egyik legnépszerűbb és leglátványosabb karácsonyi show-jának színpadán fellép korunk klasszikus crossover muzsikájának két tehetséges tenorja, Mario Frangoulis és Fernando Varela.

- hirdetés -

Énekel még a 22 éves Narcis, aki hangjának különleges tisztaságot kölcsönző vokális technikájával világszerte elbűvöli a közönséget.

Az est egyetlen női sztárfellépője, Sarah Brightman 30 éves karrierje alatt 32 millió albumot adott el, több mint 180 arany és platina lemezzel büszkélkedhet. Az 56 éves szoprán az egyetlen olyan művész a világon, akit két Olimpiai Játék alkalmával is felkértek, hogy adja elő az esemény hivatalos himnuszát, mindezt összesen 7 milliárd néző előtt. Pályájának további kiemelkedő momentuma Andrea Bocellivel közös fellépés-sorozata, a Time to say goodbye, de nevéhez fűződik Az operaház fantomja című darabban Christine szerepe, melyet egykori férje, Andrew Lloyd Webber kifejezetten az Ő számára írt.

A Royal Christmas Gala szólóművészei mellett a régi gregorián énekeket a popzenével ötvöző Gregorian Énekegyüttes kápráztatja el a közönséget. A formáció 1990 óta száznál is több arany és platinalemezzel büszkélkedhet, legutolsó, 2016-os albumuk a hivatalos német lemezeladási listák élén végzett, koncertjeik pedig olyan lenyűgöző audiovizuális élményt nyújtanak, amelyek egyedülállónak számítanak korunk koncertpalettáján.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán és legyen ott partnerével a december 20-i előadáson! 

Kérdésünk: Hány lemezt adott el karrierje során Sarah Brightman?

  • A) 3,2 milliót
  • B) 32 milliót
  • C) 320 milliót

A válaszokat a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.