Papageno Radio
Inaktív Inaktív Játék Miklósa Erika: Másképp - Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával -...

Miklósa Erika: Másképp – Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A világhírű operaénekes, Miklósa Erika Másképp című lemezének anyagát hosszú évek után először hallhatja élőben a közönség. Egy teljesen egyedülálló és egyszeri alkalomra készül az énekesnő és a nemzetközi hírű trombitaművész, Fekete-Kovács Kornél. Játsszon velünk, és legyen ott partnerével a január 22-i koncerten!

Nem csupán a Másképp lemezen hallható dalok szólalnak meg, hanem különleges és személyes estre hívja a két szólista a közönséget, ahol még duettet is énekelnek. Az egyedi koncertprogramban a világjáró, Kossuth-díjas művésznő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, míg Fekete-Kovács Kornél saját szerzeményeiből és hangszereléseiből mutat be darabokat.

Klasszikus kalandozás a jazz, az opera és operett – a két előadó igen erőteljes és rendkívül magával ragadó világában. Átiratok, különlegességek, meglepetések Bernsteintől Cole Porterig, Rossinitől Gershwinig a Modern Art Orchestra kitűnő zenészeinek kíséretében.

Miklósa Erika, Fekete-Kovács Kornél és a Modern Art Orchestra

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott Miklósa Erika: Másképp – Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestra koncertjén, amely január 22-én 19.30-kor kezdődik a MOMKultban! (Egy helyes megfejtő vehet részt partnerével a koncerten.) 

Kérdésünk: Melyik dalt énekli duettben Erika és Kornél a koncerten?

a) Bernstein: Candide – Kunigunda áriája

b) Cole Porter: Let’s Do It

c) Kálmán: A Csárdáskirálynő – Táncolnék a boldogságtól

A válaszokat január 21. 18 óráig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

X
X