Papageno Radio
- hirdetés -
Folk A Csík zenekar vendége az Ördögkatlanban: Presser Gábor - Játék

A Csík zenekar vendége az Ördögkatlanban: Presser Gábor – Játék

A Csík Zenekar már többször boldoggá tette a katlanozókat. De idén először, augusztus 1-jén, Presser Gábor is ellátogat hozzájuk! Töltse a napot pertnerével az Örödgkatlanban!

Ördögkatlan Fesztivál

Az egyik legcsaládiasabb fesztiválon idén egy zenész, Snétberger Ferenc, egy könyvkiadó, a Magvető, és két fiatal, öntörvényű társulat, a k2 Színház és a Sztalker Csoport a díszvendég, és természetesen mindannyian több koncerttel, beszélgetéssel és előadással mutatkoznak be. Rajtuk kívül ott lesz többek között Lajkó Félix, a Vołosi és Alexander Balanescu, Balogh Kálmán és Lukács Miklós, a Csík zenekar, Nádasdy Ádám, a Dollár Papa Gyermekei, a Forte Társulat, a tatabányai és a kassai színház.  Nem marad el Kolonits Klára és Dinyés Dániel opera-beavatója sem, és a Faluturisták is útra kelnek.

Nagyharsány, Kisharsány, Mokos, Vylyan, Beremend, Villánykövesd
július 31.-augusztus 4.

- hirdetés -

Csík János – fotó: Új Harkányi Hírek

- hirdetés -

„Úgy hiszem, büszkén állíthatjuk, hogy a Csík Zenekar azon kevesek közé tartozik Magyarország népzenei életében, akik már közel harminc éve teszik a dolgukat, és kivívták a legkiemelkedőbb szakmai kitüntetések mellett közönségük igaz, kitartó szeretetét. Munkánk során mindig fontosnak tartottuk a magyar népzene hiteles tolmácsolását és olyan sajátos zenei gondolatok megvalósítását, amelyek sokaknak adtak példát új zenei utak megtalálására, és lehetőséget népzenénk erejével, szépségeivel való találkozásra. Szeretnénk, ha munkánk a jövőben is sokakat késztetne a kultúrában és a hétköznapokban egyaránt igényesebb, jó minőségre törekvő életre.” (Csík János)

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével az augsztus 1-ji koncerten! (Egy szerencsés megfejtőnk páros napijegyet nyer, amellyel a fesztivál augusztus 1-ji programjait látogathatja.)

Kérdésünk: Hol rendezik a Csík Zenekar és Presser Gábor közös koncertjét az idei Ördögkatlan Fesztiválon?

a) Kisharsány

b) Nagyharsány

c) Villánykövesd

 A válaszokat július 13. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!