Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Bösendorfert Szentendrének!

Bösendorfert Szentendrének!

Ha felújítanák a szentendrei Vujicsics Tihamér Zeneiskola Bösendorferét, nem csupán az ott tanuló növendékek, hanem az egész város élvezhetné a kiváló koncertzongora előnyeit. A zeneiskola maga sem tétlenkedik, de hogy a feltételesből kijelentő mód legyen, segítségre van szükség.

- hirdetés -

A felújítás teljes költsége mintegy 2,5 millió forint, amelynek egy részét már előteremtették. A tantestület a szülőkkel és az iskolához kapcsolódó alapítványokkal nagyszabású gyűjtési akciót szervezett, amelynek első állomása egy jótékonysági adventi vásár volt az iskola kertjében és teraszán, ezt követte a városháza dísztermében egy jazzvacsora, amelyen a Bazsinka Quartett lépett fel.

- hirdetés -

Ahhoz, hogy a régi-új Bösendorfer átadására az iskola Oltai Adrienne-ről elnevezett termékben sor kerüljön, további támogatásra van szükség. Ezért az iskola Billentyűjegyeket bocsátott ki öt- és tízezer forint értékben, amelyekkel bárki hozzájárulhat a felújítás költségeihez. Amennyiben más összeggel támogatnák a zongora révén a szentendrei zeneoktatást és zenei életet, a Vujicsis Tihamér Zeneiskolai Alapítványon keresztül tehetik meg (számlaszám: 10403112-311112190-00000000).

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.