Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Álvarez nem utazik haza

Álvarez nem utazik haza

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Néhány hete Angela Gheorghiu kiszállt a Teatro Colónban készülő Adriana Lecouvreur-ből. Akkor sokan az énekesnő a közismerten heves természetét okolták. De mit mondjunk Marcelo Alvarezre?

Gheorghiu akkori közleményében arra hivatkozott, hogy a Teatro Colón részéről nem tapasztalt profizmust, és nem tettek eleget a szerződésben vállalt kötelezettségeknek, ezért bármennyire is sajnálja, de az általa igen tisztelt és sokra tartott argentin közönség előtt nem áll módjában fellépni:

A bizonytalanság ellenére elutaztam Buenos Airesbe, ami hosszú út, és bíztam abban, hogy amint Argentínába érek, minden probléma megoldódik. Már egy hete itt vagyok, és semmi nem változott.

- hirdetés -

A néhány nappal ezelőtt Budapesten fellépett Marcelo Álvarez ráadásul otthon énekelt volna: az Andrea Chénier bemutatóját decemberre tűzték ki. Az argentin tenor tíznapos próbaidőszakra ígérte magát, az operaház igazgatójának ez nem volt elég, Álvarez így lemondta a produkciót.

Mint ahogy lemondta Sofia Coppola is a munkát – ő a Traviatát rendezte volna Valentino tervezte jelmezekkel, ebből mutatunk ízelítőt a következő videón -, és Eötvös Péter Három nővére sem kerül a Buenos Aires-i nézők elé.

(Via Slipped Disc, La nación)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X