Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo „A csodatevés lehetősége mindig adott”

„A csodatevés lehetősége mindig adott”

Fodor Bernadettet a tegnapi (június 15.) A Rajna kincse után még egyszer hallhatjuk Erdaként a Budapesti Wagner-napokon. Az énekesnő hosszú külföldi vendégszereplés után érkezett a Müpába, hogy a nyár folyamán többször is találkozhassunk vele.

- hirdetés -

„Az idei Budapesti Wagner-napokon szeretném a legjobb tudásom szerint elénekelni újra a két Erdát a Müpában. Nagy örömmel térek vissza legelső hazai debütálásom színhelyére. (…) A közönség hálás az őszintén átadott nagy érzésekért, a nyitott szívekért, felkészültségért. Ilyenkor megnyílnak a befogadói kapuk, átmegy az üzenet. Ezt kötelességünk megtenni, vagy legalábbis megpróbálni minden alkalommal, bármit is interpretálunk, ugyanis meghallani az előadó hangján, átrezeg a lelkeken, és összekapcsol bennünket a hallgatósággal. Áldott pillanatok ezek műfajoktól, korszakoktól függetlenül. Egyszerűen jók. A csodatevés lehetősége ebben az értelemben mindig adott, meg kell próbálnunk élni vele.”

„Előre tudom, hogy az énekes bírja-e majd a harmadik felvonást”

- hirdetés -

A következő időszakkal kapcsolatban pedig kiemelte: „szeretnék egy koncertturnét csinálni, ária- és dalesteket adni Bonyhádi István zongoraművész kíséretével az ország több pontján. Régóta tervezünk közös koncertet Berecz Mihály zongoraművésszel is…” – a teljes interjút ide kattintva olvashatja.

(Via Operavilag)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.