Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Mit jelent Finnország?

Mit jelent Finnország?

Mit jelent Neked Finnország ma? Van egy jó történeted? Mondd el a magadét! A Kalevala Baráti Kör, a budapesti finnbarátok egyesülete pályázatot írt ki 100.fi címmel.

- hirdetés -

Finnország függetlenségének 100. évfordulója alkalmából szövegíró pályázatot hirdetnek minden érdeklődő számára. A Finnországhoz kapcsolódó írások hossza maximum 2017 leütés lehet (magyar nyelven, szóközökkel együtt), a műfaj teljesen szabadon választható. Az elkészült pályaművek az itt található űrlapon keresztül nyújthatók be 2017. július 15. éjfélig.

- hirdetés -

A pályázat fővédnöke Dragomán György író, az írásokat értékelő zsűri tagjai: Böröczki Tamás kiadói szerkesztő (Gondolat Kiadó); Bába Laura műfordító, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Finnugor Tanszékének tanára; Pákozdi Dóra magyar szakos bölcsész.

Az írásokat a kiíró a pályázat során mindvégig jeligésen, a személyes adatoktól elválasztva kezeli. Az eredményhirdetésre 2017 őszén Budapesten kerül sor nyilvános ünnepség keretében. A legjobb alkotásokból válogatást tesznek közzé, a pályázaton való részvétellel a jelentkezők automatikusan átruházzák a beküldött művek felhasználási jogát a szervezőkre, hogy műveiket azok bármilyen formában kiadják, kiállítsák, terjesszék, vagy másolják bármiféle anyagi vagy egyéb juttatás nélkül.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.