Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Fellegi Lénárd nyerte a Bartók Rádió tehetségkutatóját   

Fellegi Lénárd nyerte a Bartók Rádió tehetségkutatóját   

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Bartók Rádió Mikrofonpróba című műsorvezetői tehetségkutatójának győzteséről a közönség október 30-án délelőtt dönthetett. A kora reggeltől indult műsorfolyamban két jelölt, Fekete Dániel és Fellegi Lénárd mérhette össze tudását. A nyertes nevét Devich Márton jelentette be a Muzsikáló délután című műsorban. 

Október 27-én dőlt el, hogy a négy középdöntős versenyző, Fekete Dániel, Fellegi Lénárd, Tóth Endre és Véghelyi Gabriella közül ki az a kettő, aki a fináléba jut. A hétfő délelőtti döntőben már reggel 6 órától Fellegi Lénárd és Fekete Dániel vezette közösen a Muzsikáló reggel és a Muzsikáló délelőtt című műsorokat, ami egészen 11.50-ig tartott. A versenyzőkre különböző feladatok vártak, és ekkor már nem is volt mellettük mentor, profi műsorvezető. Élő telefoninterjúkat készítettek, játékokat vezettek, kulturális híreket olvastak, valamint műsorokat konferáltak.

Fellegi Lénárdnak volt már rádiós tapasztalata, szinkronizált, rendezőként, zenei rendezőként is ismert, emellett játszik a Madách Színházban.

- hirdetés -

A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában tökéletesítheti tudását, de a szervezők remélik, hogy Véghelyi Gabriella, Tóth Endre és a második helyezett döntős hangját is hallja még a közönség.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X