Papageno Radio
Intermezzo Komoly amerikai elismerésre esélyes a magyar Gébert-Ulbert Project lemeze

Komoly amerikai elismerésre esélyes a magyar Gébert-Ulbert Project lemeze

Február 23-án a Teslában tart hazai lemezbemutató koncertet a Gébert-Ulbert Project. A most megjelent Healing Hands című lemez kiváló nemzetközi fogadtatásban részesült, több amerikai rádió játssza az új album dalait.

Az év instrumentális albuma díjra is esélyes Gébert-Ulbert Project dalait számos amerikai rádió játssza, a Smoothjazz kiadó által támogatott világsztárok dalai mellett.

A nemzetközi díjakkal büszkélkedő Gébert-Ulbert Project (Gébert Attila – zongora, Ulbert Ferenc – gitár, Takács Bálint – dob, Eged Márton – basszusgitár) már eddig is számos hazai és tengerentúli elismerésben részesült.

A Smoothjazz.com – korábbi lemezükhöz hasonlóan – újra őket választotta, hogy kiadóként álljon a csapat mellé.

A csapat hivatásos zenész tagjai saját számokból építkező repertoárjukkal a hazai zenei paletta műfajokon átívelő oldalát képviselik.

A hazai közönség a február 23-án megtartandó, budapesti lemezbemutató koncerten, a Teslában találkozhat az Egyesült Államokat már meghódító zenekarral. Megismerhetik azt a fúziós-instrumentális zenei világot, melyben a jazz-blues-soul keveredése egyedülálló a hazai műfajok között.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!