Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Színészek is futottak a hétvégi Vivicittán

Színészek is futottak a hétvégi Vivicittán

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A legközkedveltebb az egyéni félmaraton volt, Kedvek Richárd, Kondákor Zsófia, Lévay Viktória a Játékszín, Magyar Bálint a Madách Színház, Nagy Balázs a Győri Nemzeti Színház és Pásztor Ádám az Operettszínház művésze is teljesítette a távot.

A Valami Amerika 3. színészeiben is sok közös vonás van a művészet szeretetén kívül. Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs és Kovács Lehel triójának érdekessége, hogy az Aranyélet sorozatban is együtt szerepelnek. A forgatások szüneteiben a futás is szóba került, ekkor döntöttek egy közös félmaraton teljesítésében. Először a filmbéli Miklós család váltóját tervezték – Eszter és Szabolcs férj és feleség a történetben – de a gyerekeiket alakító két fiatal színész nem állt kötélnek. Így esett a választás a sorozat első évadjában szereplő, szintén rendszeresen futó Kovács Lehelre.

Vecsei H. Miklós szintén egy trióban állt rajthoz. Makovinyi Tibor táncművész, koreorgráfus a Midicitta 7 km-es számát teljesítette, míg Andrádi Zsanett színésznő a klasszikus Vivicittá 10 km-es számban indult.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X