Papageno Radio
Intermezzo Pálfi Gábor a Zenei Tanács új elnöke

Pálfi Gábor a Zenei Tanács új elnöke

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Magyar Zenei Tanács május 15-i tisztújító közgyűlésén a két ciklus után leköszönő Zimányi Zsófia utódjaként Pálfi Gábornak, a Liszt Ferenc Kamarazenekar ügyvezetőjének szavaztak bizalmat az elnöki feladatok ellátására.

Az elnökség új tagjaként kezdheti meg munkáját Lendvay György és Móczár Gábor. Solymosi-Tari Emőke, Hollós Máté és Zsoldos Dávid lejáró mandátumát meghosszabbították, Ember Csabát pedig az ellenőrző bizottság elnökeként választották újra.

A közgyűlés vendége volt Silja Fischer az International Music Council (Nemzetközi Zenei Tanács) főtitkára, aki a közgyűlés előtt tájékoztatta az IMC tevékenységéről az egybegyűlteket.

Pálfi Gábor a Zeneakadémián szerzett diplomát zenei menedzser szakon. Jelenleg a Liszt Ferenc Kamarazenekar ügyvezetője, korábban a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetségének főtitkára, a Müpa külkapcsolati igazgatója és a Műcsarnok kommunikációs vezetője volt.

Elkészült az Európai Zenei Stratégia

A Nemzeti Kulturális Alap korábbi kurátora nemzetközi konferenciák meghívott előadója és budapesti egyetemek vendégelőadója a művészeti menedzsment, kommunikáció, kulturális diplomácia és nemzetközi kulturális együttműködések területén.

Promóció

Stream és színház

X
X