Papageno Radio

- hirdetés -

- hirdetés -

- hirdetés -

- hirdetés -

Intermezzo Ha lesben állnak a rajongók

Ha lesben állnak a rajongók

Nicola Benedetti, napjaink egyik legdekoratívabb és legkeresettebb hegedűművésze több esetben is áldozatul esett lesben álló, zaklató rajongóinak. Az őt gyötrő imádók megfékezésére kénytelen volt rendőrségi védelmet kérni.

- hirdetés -

Egy rajongója egész Japánon keresztül követte Nicola Benedettit, míg egy másik azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát, amikor kiderült számára, hogy a művésznőnek akkor éppen volt partnere.

Három-négy komolyabb eset is megtörtént, melyek közül egy különösen rossz emlékként marad meg, mesélte a The Times lapnak a hegedűművész. Emiatt úgy érezte, a rendőrségtől kell védelmet kérnie, mert ezek az események komoly stresszt jelentettek számára.

A legszörnyűbb tapasztalatom egy férfivel volt Japánban, aki felbukkant minden egyes szállodában, ahol megszálltam. Többször bukkant fel hirtelen egy oszlop mögül, amikor átmentem a szálloda hallján. Van egy másik rajongó, aki mentálisan súlyosan instabil, akitől tényleg félek. Próbálunk óvatosak lenni, megtudni, hogy a közelben van-e. De azért nem aggódom túlságosan. Sokszor volt már a környéken, közel hozzám, de soha nem próbált megtámadni. Megtanultam együttélni ezzel az érzéssel.

Nicola Benedetti most titokban tartja londoni címét, a rá vigyázó csapat pedig figyelemmel kíséri annak rajongónak az aktuális tartózkodási helyét, aki legutóbb követte őt.

(Via Classic FM)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
- hirdetés -
X
X