Papageno Radio
- hirdetés -
Tánc Ingyenes rendezvényekkel vár a Táncpark

Ingyenes rendezvényekkel vár a Táncpark

Közel 50 ingyenes tánc- és mozgásművészeti előadással, gyermekprogramokkal, illetve performanszokkal és táncházzal várják az érdeklődőket a Millenáris Parkban szeptember 30-án 14 órától a 25 éves Nemzeti Kulturális Alap jubileumi programsorozata keretében.

- hirdetés -

Az NKA Táncművészet Kollégiuma és Imre Zoltán Programja szervezésében balett, modern-, kortárs,- és néptánc-előadásokat láthatnak a műfaj rajongói. Fellép Kőnig István, a Coincidance Táncszínház, a Gera Anita – DanceLab, a Székesfehérvári Balett Színház, a Feledi János – Feledi Project, a Budapest Táncszínház, a Duna Táncműhely és a Duda Éva Társulat, a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Sivasakti Kalánanda Táncszínház, az Artman Egyesület, az Argentin Tangó Táncszínház, a Fitos Dezső Társulat és a FlamencorazonArte Táncszínház, a Duna Művészegyüttes, a Magyar Nemzeti Balett, a Bozsik Yvette Társulat, a Frenák Pál Társulat, a Pécsi Balett, a Szegedi Kortárs Balett, a Győri Balett és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.

- hirdetés -

Magyar Nemzeti Balett: Triple dance – Fotó: Nagy Attila

A Millenáris park három helyszínén zajló rendezvényen az érdeklődők bepillanthatnak a Nemzeti Táncszínház új, épülő otthonába is. A Családok Éve jegyében családi örömzenére, örömtáncra invitálják a kicsiket és nagyokat, az est zárásaként pedig egy gálaest keretében köszöntik a negyedszázados Nemzeti Kulturális Alapot. A nap két házigazdája Stohl Luca, táncművész és Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója lesz.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.