Papageno Radio
Folk Ismét magyar lemez került a legrangosabb világzenei toplistára

Ismét magyar lemez került a legrangosabb világzenei toplistára

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Unger Balázs cimbalmos zenekarai idén szeptemberben taroltak a világzene élvonalában. A Cimbaliband legújabb, Balkan Projekt című lemezét beválogatták a 2018-as Songlines Top of the World lemezei közé, a Cimbalom Brothers, az Unger és a Lisztes testvérek friss formációjának új lemeze pedig felkerült a világ legrangosabb világzenei toplistájára!

Június elején jelent meg a Fonó gondozásában a Cimbalom Brothers Testvériség (Brotherhood) című lemeze, amely röviddel megjelenése után felkerült a World Music Charts Europe nemzetközi világzenei toplistájára, az előkelő 18. helyen.

Komoly esélye van Lajkó Félixnek a Songlines Music Awards legjobb művész díjára

A világ legrangosabb világzenei listáját 24 ország 50 világzenei rádiós szakembere szavazatai alapján állítják össze és teszik közzé minden hónap 1-jén. Ebben a hónapban más magyar album nem került fel a legjobbak közé.

Cimbaliband legújabb, Balkan Projekt című lemezét beválogatták a 2018-as Songlines Top of the World lemezei közé. 12 kiválasztott előadó albumáról került fel egy szám a 20 ezer példányban megjelenő Songlines magazin CD mellékletére.

A lemez és a magazin eljut a világ vezető világzenei szakembereihez és szervezőihez, valamint a nemzetközi közönséghez.

Promóció

X
X