Papageno Radio
- hirdetés -
Folk Életre kel a felújított Budai Vigadó - Galéria

Életre kel a felújított Budai Vigadó – Galéria

Táncelőadásokkal, gyermekprogramokkal és kiállításokkal, rendezvényeik és képzéseik legteljesebb választékát bemutatva várja a nagyközönséget a Hagyományok Háza a Budai Vigadó felújított tereiben október 4. és 7. között. A pincétől a padlásig az épület teljes felújításon esett át, melynek állomásait fotók is megörökítik.

- hirdetés -

A Hagyományok Háza gazdag programkínálattal ünnepli meg az alkalmat, hogy a 2001 óta otthonának tudható Budai Vigadót ismét használatba veheti az épület felújítása után. Tevékenységét ezáltal zavartalanul folytathatja tovább az intézmény, de az új terek új lehetőségeket is kínálnak számára.

Ingyenes programokkal várja közönségét a felújított Budai Vigadó

- hirdetés -

A rekonstrukció a Budai Vigadó minden négyzetméterére kiterjedt, hiszen a legutóbb az 1940-es években esett át felújításon az épület, akkor azonban nem az eredeti, az 1900. január 20-i átadáskor megépített állapotának visszaállítására törekedtek.

Egy épület felújításának folyamatát mindig érdekes követni, hiszen szinte romokat látunk, melyek egyszer csak fennséges bálteremmé vagy fényben úszó aulává alakulnak.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!