Papageno Radio
Intermezzo Egész Anglia énekel Szíria megsegítésére

Egész Anglia énekel Szíria megsegítésére

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Singing for Syrians a brit Hands Up Alapítvány országos kampánya, melyben arra bíztatják a résztvevőket, hogy koncerteken való részvétellel vagy fellépéssel támogassák Szíria legsebezhetőbb, leginkább segítségre szoruló embereit.

Tavaly az alapítvány kezdeményezésére több, mint 80 esemény jött létre Anglia-szerte, melyekkel összesen 134 000 fontot gyűjtöttek össze a rászorulóknak. Az egyik legnépszerűbb program a londoni Marylebone állomáson rendezett villámcsődület volt.

Idén a 150 000 fontos bevételt tűzte ki célul a kampány, melyet többek között egy tengerészhajó kórusának londoni koncertje segít majd, ahol olyan híres színék énekelnek szólót, mint Sophie Winkleman, Harry Enfield és Jane Asher.

A Singing for Syrians arra bátorítja az egyéneket, zenekarokat, együtteseket, kórusokat, iskolákat és templomokat egész Angliában, hogy a lehető legmagasabb összegű felajánlást tegyék meg a megszervezett zenei eseményeken keresztül.

Messiás a metróban

Ezek a különböző izgalmas koncertek és zenei együttlétek mindenki számára nyitottak, de legfőképp a gyerekeknek ajánlják a részvételt.

Reméljük, hogy az események pozitív hatása és az emberek bőkezűsége elér a szíriaiakhoz, akiknek most sokkal nagyobb szükségük van a segítségünkre, mint valaha.

Az összegyűjtött összeg egyenesen a Hands Up Alapítvány szíriai létesítményeihez kerül majd, beleértve egy egészségügyi képzési programot Idlibben és a protetikai klinikát.

(Via Rhinegold)

Promóció

X
X