Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Ilyen ajándékot még biztosan nem kapott a ma 78 éves Plácido Domingo...

Ilyen ajándékot még biztosan nem kapott a ma 78 éves Plácido Domingo – Videó

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Plácido Domingo, a világklasszis operaénekes ma ünnepli 78. születésnapját. Jelmondata: „If I rest, I rust.”, ami arra utal, hogy az energikus Mester nem szeret és nem is akar lazsálni, hiszen feladat nélkül csak „berozsdásodik” az ember. Mottóját pedig nem hazudtolja meg akkor sem, amikor a legfiatalabb muzsikusokokkal találkozik. 

A 10 éves Gertler Teo, a 13 éves Abouzahra Amira és 10 éves húga, Mariam is felléphetett január 14-én, Maestro Plácido Domingo dániai koncertjén, ahol a Miskolci Nemzeti Színház zenekara kísérte a művészeket.

- hirdetés -

Maestro Placido Domingoval közös koncertjük után: Abouzahra Amira Gertler Teo és Abouzahra Mariam. Az esten közreműködött még Camila Titinger és Rost Andrea. Vezényelt: Eugene Kohn, kísért: a Miskolci Nemzeti Színház Zenekara – forrás: facebook.com/virtuozok

Plácido Domingo és Teo azonban már tavaly novemberben megismerkedtek egy New York-i koncerten, ahol a fiatal hegedűs elbűvölte játékával a Mestert. Most pedig – már jó ismerősökként – együtt táncoltak és tréfálkoztak a színpadhoz vezető folyosón. Az önfeledt szórakozásról egy rövid videó is készült, amely biztosan meghatja a születésnapos operaénekest. Úgy látszik, igazi egymásra találásnak lehetünk szemtanúi.

(Via atempo.sk)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X