Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Aida szerepében debütál Ádám Zsuzsanna

Aida szerepében debütál Ádám Zsuzsanna

A hazai operaélet legjobbjaival mutatják be Szegeden Verdi Aida című operáját Kesselyák Gergely rendezésében. Július 26-27-én a III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny legeredményesebb hazai versenyzője, a második helyezést és a Papageno különdíját is kiérdemlő Ádám Zsuzsanna mutatkozik be a címszerepben.

- hirdetés -

A fiatal énekes partnerei lesznek még a Radamest szintén első alkalommal megformáló László Boldizsár mellett Kálmándy Mihály, Gál Erika, Kiss András, Kovács István, Kálnay Zsófia és Szerekován János. „Az Aida nekem remekmű, kompozíciós szempontból az operák operája” – vallja Kesselyák Gergely, a Szegedi Szabadtéri Játékok idei operabemutatójának rendezője, akinek a közönség olyan előadásokat köszönhet mint a Turandot és vagy a Nabucco.

- hirdetés -

A címszerepet éneklő fiatal szoprán, Ádám Zsuzsanna számos nemzetközi versenyen szerepelt eredményesen, Milánóból első díjat hozott el, tavaly pedig második helyen végzett a III. Nemzetközi Marton Éva Énekversenyen.

Ide kapcsolódik:
Ádám Zsuzsanna: „Szeretném megbecsülni a felkéréseket”

A grandiózus operához Zeke Edit álmodott sokoldalú, LED-falat is igénylő díszletet, melynek letisztult formavilágát Velich Rita művészi jelmezei oldják fel, és egészítik ki.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.