Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Alkoss Mucha stílusában!

Alkoss Mucha stílusában!

A Mucha Alapítvány honlapján a századforduló Belle Époque-ának egyik legnépszerűbb alkotójáról szinte minden információt megtalálhatunk, ráadásul még egy remek kreatív elfoglaltságot is kínál a Mucha-művek láttán alkotni vágyók számára.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Alfons Mucha műveiből nyílik kiállítás Kecskeméten

- hirdetés -

Manapság nemcsak a gyerekek körében divatos a színezés. A legkülönfélébb kifestőkönyvek közül válogathatnak azok a felnőttek, akik alkotva szeretnének kikapcsolódni, ráadásul többen állítják, hogy a színezés segíti a koncentrációt, elősegíti a belső kreativitás kibontakozását, megnyugtat, csökkenti a stresszt és fejleszti a motorikus képességeket is.

Utóbbit egy Mucha-színezővel egészen biztosan elérhetjük, hiszen műveit mintául véve a letölthető kifestők is telis tele vannak szecessziósan kígyózó indákkal, stilizált növényi motívumokkal, és buja vonalvezetés jellemzi őket, amelyeken finom szépségű nők láthatók. Miután pedig megalkotta saját Mucha-képét, az alapítány honlapján keresztül fel is töltheti alkotását egy fotómegosztó oldalra, ahol a többi Mucha-rajongó munkáját is megcsodálhatja.

A színezőket innen tudja letölteni.

(Via Mucha Foundation)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.