Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Az Erkel Színházban ad koncertet Juan Diego Flórez

Az Erkel Színházban ad koncertet Juan Diego Flórez

A legnépszerűbb operaáriák és operettek szólalnak meg Juan Diego Flórez perui tenor koncertjén október 22-én – a korábban meghirdetett helyszíntől eltérően – a budapesti Erkel Színházban.

- hirdetés -

Az esten közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara Jader Bignamini vezényletével – közölték a szervezők.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Juan Diego Flórez Budapesten - különszám

A perui operaénekes műsorát kezdetben Bellini-, Donizetti- és Rossini-szerepek alkották, majd amint hangja érettebbé és előadásmódja erőteljesebbé vált, ez a repertoár Mozart-, Verdi- és Puccini-áriákkal is bővült.

Változás

A már megvásárolt jegyek átváltásra kerültek az Erkel Színházba. Az új jegyeket a jegyértékesítési rendszer hamarosan elektronikusan megküldi a vásárlók által megadott email címre.

Akik jegypénztárban vásároltak jegyet, azokat mihamarabb jelentkezzenek az [email protected] email címen, hogy ki tudják cserélni a jegyüket.

Első komoly fellépését egy beugró szerepnek köszönheti, amikor 1996-ban, 23 éves korában helyettesítette a megbetegedett tenort a Rossini Fesztiválon. Juan Diego Flórez még ugyanabban az évben a milánói Scala közönségének is bemutatkozhatott, amit a londoni Covent Garden, majd a New York-i Metropolitan és a bécsi opera követett.

Ide kapcsolódik:
Juan Diego Flórez: „A zene meg tudja változtatni a hátrányos helyzetű gyerekek életét"

Juan Diego Flórez hangja a bel canto tenorok között is ritka kincs, New Yorktól Japánig jelenleg a legkeresettebb és legtöbbet foglalkoztatott tenorok egyike. Hazájában, Peruban a legmagasabb kitüntetések tulajdonosa, de bélyeget is bocsátottak ki az arcképével.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!