Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Nemzetközi díjjal ismerték el a hazai kulturális turizmus jeles képviselőjét

Nemzetközi díjjal ismerték el a hazai kulturális turizmus jeles képviselőjét

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Háromnapos programsorozat keretében gyűltek össze Rómában november végén a világ turisztikai vezetőit tömörítő, SKÅL International elnevezésű szakmai szervezet európai tagjai.

Az eseményen a Magyarország is reflektorfénybe került, hiszen a SKÅL Italia által alapított és az európai turizmus értékeinek elismerését jelentő SKÅL Europe Network Award díjjal ismerték el Nyúl Erika, a Violin Travel ügyvezető-tulajdonosának, egyben a magyar SKÅL egyesület alelnökének hazai kulturális turizmusért végzett sikeres munkáját.

A szakember a díj átvételekor elmondta, hogy hosszú évek óta elkötelezett híve és támogatója a magyar kultúra értékeinek és szereplőinek, illetve kiemelt célja, hogy a Violin Travel által kínált egyedi portfólión keresztül erősítse a minőségi kulturális turizmust. A Violin Travel kínálati palettája elsősorban Budapest sokszínű és kulturális adottságaira épül, ezen belül is hangsúlyosan megjelennek a koncertek, fesztiválok és kiállítások. Az iroda csapata hisz abban, hogy hazánk vezető kulturális intézményei és azok programjai világszerte magas minőséget képviselnek; külön figyelmet fordítanak arra, hogy a programcsomagokban a fiatal, tehetséges művészek is helyet és bemutatkozási lehetőséget kapjanak.

Ide kapcsolódik:
Szemben a valósággal - Salzburg és a Mozart-kultusz

Az 1932 óta működő, immáron 15ezer fős nemzetközi tagsággal büszkélkedő SKÅL legfontosabb célja, hogy segítse a turisztikai szakma vezetői közötti tapasztalatcserét, az üzleti lehetőségeket és együttműködéseket, a közös jövőkép kialakítását, valamint egy felelős turisztikai ágazat fenntartását.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X