Papageno Radio
- hirdetés -
Színház A musicalrajongók csúcstalálkozóján szinte mindenki jelmezben vett részt

A musicalrajongók csúcstalálkozóján szinte mindenki jelmezben vett részt

Némi képzavarral azt mondhatjuk: a Broadway a musicalek Mekkája. A musicalrajongók azonban nem csupán azért igyekeznek New Yorkba, hogy a kedvenc előadóikat a színpadon lássák, hanem azért is, hogy ők maguk beöltözzenek kedvenc karaktereiknek.

- hirdetés -

A BroadwayCon nevű eseményt idén ötödik alkalommal rendezték meg, és mintegy ötezer musicalfanatikus vett rajta részt, többnyire különleges öltözetben. Az esemény nevében a con szócska azt jelenti: convention, azaz gyűlés, konferencia. És valóban, ez a műfaj csúcstalálkozója.

- hirdetés -

Íme egy rövid hangulatjelentés:

Nem volt olcsó a belépő a háromnapos rendezvényre: a napijegy 80 dollárba (majdnem 25 ezer forint) került, de a legdrágább csomagot 1000 dollárért (kb. 307 ezer forint) árulták. A programban számtalan közönségtalálkozó szerepelt, emellett a Broadway legnépszerűbb előadásaihoz kapcsolódó emléktárgyakat is vásárolhattak, részt vehettek jelmezversenyen, amelynek zsűrijét a zenés színpadokról ismert színészek, táncosok alkották, és természetesen irgalmatlan mennyiségű szelfit készíthettek magukról egyedül, a sztárokkal és hozzájuk hasonló rajongókkal.

Mutatunk néhányat a beöltözött rajongókból:

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.