Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Távozik Kriza Zsigmond, az Operettszínház ügyvezetője

Távozik Kriza Zsigmond, az Operettszínház ügyvezetője

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Operettszínház teljes arculatváltását és intézményi működési megújítását sikeresen levezénylő Kriza Zsigmond ügyvezető igazgató, feladatai eredményes lezárására és más irányú szakmai feladataira figyelemmel, közös megegyezéssel távozik a színháztól – tájékoztatta Kiss-B. Atilla, az intézmény főigazgatója az MTI-t.

A közleményben hangsúlyozták, hogy népszerű a megújult Operettszínház. Mint írták, a színház egy éve hivatalban lévő vezetősége kiértékelte a Nemzeti Dalszínház című főigazgatói pályázatban meghatározott vállalások teljesülését. A művészeti program eredményei közül kiemelték a Csárdáskirálynő, a János vitéz és a Kálmán Imre Teátrumban bemutatott Párizsi randevú című „dinner show” minden várakozást felülmúló sikerét. Az intézmény az elmúlt egy évben több mint hatszáz színházi előadás mellett nemzetközi sajtóvisszhangot kiváltó, sikeres külföldi turnékon is járt – tudatták.

Ide kapcsolódik:
Kettős premier az Operettszínházban - Ismét élőben jelentkezünk

A színház a főigazgatói vállalásnak megfelelően bevezette társulati és törzsgárdaprogramját, amelynek során az intézmény művészei és színpadi dolgozói – több mint 330 közalkalmazott – átlagosan 53 százalékos illetményfejlesztésben részesült – közölték.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X