Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Bán Teodóra védelmében adott ki közleményt a Magyar Teátrumi Társaság

Bán Teodóra védelmében adott ki közleményt a Magyar Teátrumi Társaság

A Magyar Teátrumi Társaság elnöksége és a Vidéki Színházak Igazgatóinak Egyesülete elnöksége elismeri és nagyra tartja Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház eddigi vezetőjének munkáját és támogatja abban, hogy folytassa a munkáját a főváros egyik legfontosabb színházának élén.

- hirdetés -

Arra kérjük a Fővárosi Közgyűlést és Budapest főpolgármesterét, hogy fogadja el a pályázati szakmai bizottság javaslatát, mely Bán Teodóra pályázatát tartotta a legjobbnak. A szakmai bizottság munkájában két Kossuth-díjas művész, négy színházigazgató vett részt.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Jordán Tamás: „Nem tudom elviselni, hogy ennyire megosztottak az emberek”

A két szervezet elnöksége arra kéri a budapesti Örkény Színház, Katona József Színház és Radnóti Miklós Színház igazgatóit, Mácsai Pált, Máté Gábort és Kováts Adélt, valamint a Nemzet Színészének a napokban megválasztott Jordán Tamást, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatóját, hogy vessék be befolyásukat Budapest vezetésénél annak érdekében, hogy politikai szempontok ne írják felül a szakmai javaslatot a Szabad Tér Színház igazgatásának kérdésében.

Örülnénk, ha állásfoglalásunkhoz mind a négy színházigazgató csatlakozna!

Ismerve jelentős befolyásukat a fővárosi vezetés döntéseire, megnyugtató volna tudni, hogy egyetértenek azzal a véleményünkkel, hogy szakmai döntés szülessen Bán Teodóra pályázatának ügyében!

Magyar Teátrumi Társaság elnöksége

Vidéki Színházak Igazgatóinak Egyesülete elnöksége

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

X
X