Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Ingyenesen letölthető színezők a világ 113 kulturális intézményéből

Ingyenesen letölthető színezők a világ 113 kulturális intézményéből

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Ha már neked sem jelent olyan nagy kihívást a különféle mandalák, virágok, mesehősök vagy kiscicák kiszínezése, itt a lehetőség, hogy akár egészen furcsa antropomorf lényekbe vagy ismeretlen növényekbe és állatokba lehelj életet a New York-i Tudományos Akadémia Orvosi Könyvtára lenyűgöző kezdeményezésének köszönhetően.

New York-i Tudományos Akadémia (New York Academy of SciencesNYAS) az Amerikai Egyesült Államok harmadik legrégebbi tudományos társasága. Az Akadémia egy független nonprofit szervezet, amelynek célja a tudomány és a technológia megértésének elősegítése;

- hirdetés -

Számos könyvtár, archívum és kulturális intézmény csatlakozik évről évre a #ColorOurCollections nevű programhoz, melyben saját profiljuknak megfelelően, saját gyűjteményeikből varázsolnak ingyenesen letölthető színezőket az online látogatók számára.

Idén február 3. és 7. között zajlott a program, de egy kis böngészés után ITT (https://library.nyam.org/colorourcollections/) még most is találhatunk különleges színezhető oldalakat, miközben megismerkedhetünk az intézményekkel is.

(Via Open Culture)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X