Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Nézze meg A kézmosás fontosságáról készült előadást! – Videó

Nézze meg A kézmosás fontosságáról készült előadást! – Videó

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Nézőművészeti Kft és a Budaörsi Latinovits Színház közös, akár tantermekben is játszható előadása nem árul zsákbamacskát, abban pontosan arról esik szó, amit a cím sejtet. Ismeretterjesztés és humor Scherer Péter rendezésében, Katona Lászlóval és Molnár Gusztávval. Nem csupán jelen helyzetben kihagyhatatlan produkció!

- hirdetés -

Kezeket a csap alá, mossál gyorsan kezet, / ha erre nem figyelsz hip-hop megfizetsz. / Támad a vírus legyél hát résen, / nem lehetünk mi a beteg generation. (Részlet a Vírus-rapből)

Az előadás a kézmosás higiéniai szerepének hangsúlyozása mellett, olyan témákat is érint, mint kórokozóktól való fóbia és egyéb fóbiák, a mértékletesség/mértéktartás kettősége, az emberi érintkezések (fizikai és lelki aspektusainak) különböző megnyilvánulásai. És miután vége a produkciónak, egy igazi szakemberrel beszélgetnek a témákról.

Az előadás legfrissebb verzióját – vélhetően sok aktuális megjegyzéssel – március 23-án közvetítik élőben a Nézőművészeti Kft. Facebook oldalán. A live stream kezdere 19 óra.

Ide kapcsolódik:
Online közvetítések listája - Folyamatosan frissítve

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X