Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Online követhető Karanténesteket szervez a Fesztiválzenekar - Videó

Online követhető Karanténesteket szervez a Fesztiválzenekar – Videó

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Budapesti Fesztiválzenekar muzsikusai március 16-tól a tervek szerint minden nap Karanténesteket tartanak, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosítsanak a közönségnek. Az online követhető kamarakoncerteket, amiket a zenekar próbaterméből közvetítenek, azoknak ajánlják, akik a bezártság időszakát tartalommal, szívmelengető dallamokkal szeretnék megtölteni.

- hirdetés -

BFZ Live Stream

Közzétette: BFZ – Budapesti Fesztiválzenekar – 2020. március 18., szerda

Ide kapcsolódik:
Online közvetítések listája - Folyamatosan frissítve

Fischer Iván, a Fesztiválzenekar zeneigazgatója így foglalta össze a Karanténkoncertek lényegét:

„Most eljött az intim, otthoni zenehallgatás és a néhány fős kamarazene ideje, hiszen nem szabad egy zenekarnyi zenészt és a közönséget egy zárt térben összezsúfolva veszélynek kitennünk. De zenére szükség van, ilyenkor még inkább.”

Karanténestek a BFZ-vel

"Most eljött az intim, otthoni zenehallgatás és a néhány fős kamarazene ideje, hiszen nem szabad egy zenekarnyi zenészt és a közönséget egy zárt térben összezsúfolva veszélynek kitennünk. De zenére szükség van, ilyenkor még inkább.” Ma este 19:45-től – a tervek szerint minden nap – online Karanténesteket tartunk, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosíthassunk Önöknek. Itt, a Facebook-oldalunkon és a weboldalunkon is követhetnek minket. További részletek itt: https://bfz.hu/hu/media/magazin/karantenestek-bfz-vel/Részletes program itt: https://bfz.hu/hu/media/karantenestek/Vigyázzanak magukra, vigyzzanak egymásra!

Közzétette: BFZ – Budapesti Fesztiválzenekar – 2020. március 16., hétfő

A Karanténestek megtekinthetők  ide kattintva és a zenekar Facebook-oldalán – amíg lehetséges – minden este 19:45-kor. A következő napok programja ide kattintva érhető el.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X