Papageno Radio
Intermezzo Tom Hanks Oscar-díjas színész is karanténba kényszerült

Tom Hanks Oscar-díjas színész is karanténba kényszerült

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek – ezt maga Hanks közölte március 11-én az Instagramon.

„Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről-időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak” – írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. „Nem egynapos program lesz” – tudatta.

Ide kapcsolódik:
Így zárnak be a színházak és a koncerttermek - Cikkünk folyamatosan frissül

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X