Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Alkosd újra a világ leghíresebb festményeit otthon

Alkosd újra a világ leghíresebb festményeit otthon

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Getty Múzeum nem mindennapi kezdeményezésében arra kéri az embereket, hogy saját maguk, biztonságos otthonukban, az épp kéznél lévő eszközökkel keltsék életre a festészet legnagyobb remekműveit. Az, hogy nem mehetünk el kiállításokra, még nem jelenti azt, hogy unalmasan és kultúraszegényen kellene élnünk a karantén alatt!

Los Angelesben a legtöbb kultúrarajongó nagy lelkesedéssel vetette bele magát a Getty Múzeum kihívásába. Elképesztő humorral és ötletességgel elevenítettek meg festményeket, ki egész pontos másolatot készítve, ki pedig jobban elrugaszkodva a látványtól, inkább a képek egy-egy jellegzetességét vagy rendezőelvét megragadva.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Így járhatja be a világ legnagyobb múzeumait otthonról

Szerintünk a legklasszikusabb és a legabsztraktabb megoldások együttvéve létrehoztak egy új kortárs képzőművészeti műfajt – aminek, még keressük a nevét. Addig is, amég megtaláljuk a legtalálóbb definíciót, szemezgessünk a kreatívabbnál kreatívabb fotókból, melyek az elmúlt hetekben elárasztottak a közösségi médiát. Ha pedig bárkinek megjönne a kedve az alkotáshoz, mindenképp küldjön nekünk fotót a végeredményről!

A vicces képekhez kattints ide és ide!

 

Instagramon keress rá a #betweenartandquarantine és a #tussenkunstenquarataine hashtagekre!

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X