Papageno Radio
Intermezzo Káli Gábor karmester szerződést kötött a Harrison-Parrott ügynökséggel

Káli Gábor karmester szerződést kötött a Harrison-Parrott ügynökséggel

Káli Gábor az egyik legsikeresebb fiatal dirigens. 2019-ben Fischer Iván őt kérte fel, hogy több ízben helyettesítse a Budapesti Fesztiválzenekar élén – eképp Káli Gábor nagy sikert aratott többek között a 2000 férőhelyes Philharmonie de Paris közönsége előtt is. Mindenütt bizonyította rátermettségét, így a legígéretesebb ifjú karmesterek közé tornázta magát.

Káli Gábor 2018-ban elnyerte a Hongkongi Nemzetközi Karmesterverseny első díját és a zenekar díjá, valamint a Salzburgi Fesztivál rangos karmesterversenyén is első lett, így 2019-ben már a Bécsi Rádiózenekar élén debütálhat a világhírű Salzburgi Ünnepi Játékokon.

Ide kapcsolódik:
Káli Gábor: „A koncertre felkészített zenekart a pódiumon kell újjávarázsolni”  

Ma már számos nemzetközileg elismert zenekar élére hívják, így nem is csoda, hogy a Harrison-Parrott művészügynökség felfigyelt rá, amely ez egyik legbefolyásosabb a nemzetközi piacon.

Ide kapcsolódik:
Káli Gábort méltatja az osztrák sajtó

A Harrison-Parrott egy nemzetközi művész- és projektmenedzsment iroda, amely a klasszikus zene és művészet területén működik, székhelye Londonban, Münchenben és Párizsban található. Az azóta díjnyertes ügynökséget 1969-ben alapította Jasper Parrott és Terry Harrison.

(Via harrisonparrott.com)

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!