Papageno Radio
Intermezzo Ramón Vargas-szal készítettek közös videót a Jávorkai testvérek

Ramón Vargas-szal készítettek közös videót a Jávorkai testvérek

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A világ nagy színpadait bejárt, győri születésű Jávorkai Sándor és Ádám a világhírű mexikói tenorral, Ramón Vargas-szal fogtak össze, és rögzítették Jules Massanet Elégiáját a négy fal közé kényszerült közönségnek. Zongorán közreműködik Clara Biermasz, a Holland Chopin Alapítvány művészeti igazgatója. A videó egyben előfutára további, nemzetközi sztárokkal készült online produkcióiknak, valamint a két hangszeres művész új közös, Jávorkai Brothers néven induló koncertsorozatának.

A Bécsben élő operaénekes így üzen mindannyiunknak: „Barátaimmal, a Jávorkai családdal szeretnénk egy kis ajándékot adni a zeneszeretőknek. Azért választottuk ezt a darabot, mert egyben kötelességünknek érezzük azt is, hogy megemlékezzünk a koronavírusban elhunyt áldozatokról. Szóljon mindenkihez, kössön össze minket a muzsika ezekben az időkben is! Vigyázzanak magukra és egymásra!”


A Jávorkai testvérek új, nemzetközi koncertsorozata a Coopera gondozásában indul majd útjára. A hangversenyek középpontjában virtuóz és egyedi előadásmódjuk áll, azonban minden estjükön vendégül látják majd egy-egy énekes vagy hangszeres művészbarátjukat is néhány közös produkció erejéig.

Promóció

X
X