Papageno Radio
Intermezzo Alföldi Róbert lakóhelyén is minikoncertet adtak a Fesztiválzenekar tagjai - Videó

Alföldi Róbert lakóhelyén is minikoncertet adtak a Fesztiválzenekar tagjai – Videó

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Korábban már írtunk a Fesztiválzenekar legújabb kezdeményezéséről, miszerint az együttes tagjai vasárnaponként és hétfőnként összesen mintegy 200 budapesti ház udvarán fognak koncertezni, ingyenes szerenádokat adni. Legutóbb Alföldi Róbert legnagyobb meglepetésére éppen abban a házban jelentek meg, ahol a színész rendező is lakik. A flashmobról videó is készült.

A 10-15 perces minikoncertről Alföldi Róbert így számolt be közösségi oldalán:

„Ma este épp locsolom a virágokat, erre nagy készülődést látok az udvaron… és Bujtor Balázs – aki mellesleg az egyik legjobb koncertmester az országban, ha nem a legjobb)))) – integet felfelé. És látom, hogy emberek gyülekeznek, meg kottatartók és hangszerek… Hát persze, a BFZ – Budapesti Fesztiválzenekar és a bérház udvari koncertek! És nálunk is volt. Nagyon szép volt! Szívet – lelket felemelő. Köszönöm!”

BFZ – Szerenád 2020. június 7.

Ma este épp locsolom a virágokat, erre nagy készülődést látok az udvaron.., és Bujtor Balázs – aki mellesleg az egyik legjobb koncertmester az országban, ha nem a legjobb))))– integet felfelé. És látom, hogy emberek gyülekeznek, meg kottatartók és hangszerek…Hát persze, a BFZ – Budapesti Fesztiválzenekar és a bérház udvari koncertek! És nálunk is volt.Nagyon szép volt! Szívet – lelket felemelő.Köszönöm!https://bfz.hu/hu/kozosseg-es-zenei-neveles/bfz-szerenad/

Közzétette: Alföldi Róbert – 2020. június 7., vasárnap

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X