Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Cindy Crawford és Jacques Chirac is a rajongók között – Újra Budapesten...

Cindy Crawford és Jacques Chirac is a rajongók között – Újra Budapesten állít ki Anton Molnar

Évek után újra Budapesten állít ki Anton Molnar Franciaországban élő magyar festő, a tárlatot augusztus 28. és szeptember 13. között rendezik meg, ahol az érdeklődők megismerhetik a művész ezredfordulót és a 21. század hangulatát idéző festményeit.

A magyar festőművész többek között Párizsban, Tokióban, Szingapúrban és New Yorkban rendez kiállításokat. Egyszerre minden címmel a Pesti Vigadóban rendezendő tárlatának előkészületei már javában zajlanak.

- hirdetés -

Mint a közleményben olvasható, a művészeti alapítványok tulajdonában, híres magángyűjtemények termeiben, többek között Cindy Crawford tulajdonában láthatók művei, de a néhai Jacques Chirac francia elnök is előszeretettel vásárolt a képekből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“The Gang of 3” 3x90x90 cm #art #antonmolnar #painting #contemporaryart #contemporarypainting #triptych #atelier #antonmolnarart

Anton Molnar (@anton.molnar.art) által megosztott bejegyzés,

Az Egyszerre minden című kiállítással komplex anyag érkezik Budapestre. A festő kedvenc témai mellett láthatók lesznek kora gyermekkori alkotásai, iskolai tanulmányrajzai is és jól ismert, világot megjárt csendéletek, portrék is. Anton Molnar figurális festő, klasszikus technikával dolgozik, melyet a flamand és olasz reneszánsz mesterek fejlesztettek ki. A festményein sokszor szerepel kalligráfia és pop art elemek is  – olvasható az összegzésben.

Anton Molnár, azaz Molnár Antal 1957-ben született, a Képzőművészeti Főiskolán 1983-ban diplomázott festőművészként. 1988-ban családjával együtt Franciaországba költözött. A festőművész első képét háromévesen festette, az akvarell Latabár Kálmánt ábrázolja, miután látta őt egy szilveszteri műsorban szteppelni. A Képzőművészeti Főiskola elvégzése után lemezborítókat tervezett Szörényi Leventének, Bródy Jánosnak, Fenyő Miklósnak, Szikora Róbertnek és a KFT zenekarnak. Fotózta Tina Turnert és a Dire Straits együttest budapesti koncertükön – áll a közleményben.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

X
X