Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Ismét kinyitja kapuit a Budapest Jazz Club

Ismét kinyitja kapuit a Budapest Jazz Club

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Budapest egyik leglátogatottabb élőzenés szórakozóhelye, a mostanra nem csak jazz rajongók körében közkedvelt Budapest Jazz Club június 18-tól várja a vendégeket. Az újranyitást a Szakcsi Lakatos Róbert Trio koncertjével ünneplik.

Az elmúlt években a legváltozatosabb stílusú hazai kedvencek és nemzetközi világsztárok koncertjei mellett a klub nagy hangsúlyt fektetett a vendéglátás, az atmoszféra és a gasztronómia tökéletesítésére is. A szigorú higiéniai protokoll mellett felújított mellékhelyiségek, a koncertteremben szellős ültetés és a klub területén elhelyezett több automata kézfertőtlenítő állomás várja június közepétől a vendégeket.

- hirdetés -

A újdonságok sorának ezzel közel sincs vége, hiszen a gasztronómiája miatt is jegyzett klubban legújabban impozáns Bridge-sörcsapokból töltik a Staropramen és Hoegaarden sörkülönlegességeket a vendégeknek. Aki pedig előrelátó, és éhesen érkezik, az a falatkáktól a vadételeken át a desszert-kompozíciókig könnyen talál ínyére való fogást.

Ide kapcsolódik:
Világzene-e a jazz?

A számos újítás mellett a lényeg azonban változatlan. A klubban az újranyitást követően is a hazai és nemzetközi jazz élet legjobbjai játszanak a koncertteremben, és a Jam Sessionok alkalmával heti öt alkalommal: hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton este fél tíztől a BJC Bistro-ban.

Június 19-én a közkedvelt Budapest Bossanova, 20-án a fiatalok zenészekből álló Jazz Friends, míg 23-án kedden a klub egyik kedvence, Micheller Myrtill várja a régi és új közönséget

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X