Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Öngyilkos lett Steve Bing hollywoodi producer, forgatókönyvíró

Öngyilkos lett Steve Bing hollywoodi producer, forgatókönyvíró

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Öngyilkos lett 55 éves korában Steve Bing amerikai producer, forgatókönyvíró – írta a Variety filmes szaklap. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.

 A rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint egy Binggel azonos korú férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt.

A Kenguru Jack és a Fullasztó című filmek forgatókönyvírója, a Kivétel és szabály, a Beowulf – Legendák lovagja és a Scorsese rendezte Rolling Stones-film producere mintegy 600 millió dollárt (185 milliárd forint) örökölt ingatlanbefektető nagyapjától. Amikor 18 évesen megkapta az örökségét, otthagyta az egyetemet, hogy szerencsét próbáljon a filmiparban. Még középiskolás korában írta meg az Ütközetben eltűnt 2. – A kezdet című film sztoriját, később az Egy rém rendes család egy epizódját.

- hirdetés -

2003-ban a Kenguru Jack című akcióvígjáték társszerzője volt. Körülbelül 80 millió dollárt fektetett a 2004-ben bemutatott, Robert Zemeckis rendezte Polar Expresszbe. Számos demokrata párti politikus kampányát támogatta, Bill Clintonnal szoros barátságot ápolt. Ismert volt jótékonyságáról is. Élete nagyobb részét hotelszobákban töltötte, állandó vendég volt a hírességektől zsúfolt partikon.

Liz Hurley angol színésznőtől egy fia, Lisa Bonder teniszezőtől egy lánya született, mindkét anya bírósághoz fordult, hogy az apaságot elismertessék.

(Via MTI)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X