Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Új bemutatóval, új taggal és szerepátvételekkel indul az évad Pintér Béláéknál

Új bemutatóval, új taggal és szerepátvételekkel indul az évad Pintér Béláéknál

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Július 8-án tartja a társulat az új bemutató olvasópróbáját, melynek címe: Vérvörös Törtfehér Méregzöld. Az előadás szereposztása: Pintér Béla, Roszik Hella, Fodor Annamária, Adorjáni Bálint, Takács Géza, Enyedi Éva, Jankovics Péter, Szabó Zoltán valamint Kéménczy Antal és Kerényi Róbert, írja és rendezi: Pintér Béla.

- hirdetés -

A társulatot több változás érinti. A 2020/2021-es évadtól a Parasztopera ismét a Szkéné Színház színpadán lesz látható, A Soha Vissza Nem Térő a tervek szerint a Fészek Művészklubba költözik át, a Szívszakadtig pedig lekerül a repertoárról.

A következő évadtól társulati tagként csatlakozik a csapathoz Takács Géza színművész, míg Adorjáni Bálint, Jankovics Péter és Szabó Zoltán eddigi, meglévő szerepeiken túl további előadásokban lesznek láthatók.

Több szerepátvétel is lesz szeptembertől a következők szerint: az Anyaszemefényében Thuróczy Szabolcs szerepét Pintér Béla veszi át; az Árva Csillagban Pintér Béla szerepét Jankovics Péter, Thuróczy Szabolcsét pedig Pintér Béla játssza tovább. A Szutyokban Thuróczy Szabolcs helyett Takács Géza, Nagy Viktor helyett pedig Keszég László lesz látható. Friedenthal Zoltán szerepeit A Sütemények Királynőjében és A Soha Vissza Nem Térőben Takács Géza veszi át, A Sehova Kapujában pedig Szabó Zoltán. Adorjáni Bálint a Parasztopera Idegeneként lép színre (Zayzon Zsolt helyett), a Kaisers TV, Ungarnban pedig Lajos szerepét veszi át Thuróczy Szabolcstól. Az évad második felére tervezett Kórház-Bakony szereposztását később pontosítják.

(pbest.hu)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X