Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Az én Bécsem – Már moziban is látható Jonas Kaufmann legújabb koncertfilmje

Az én Bécsem – Már moziban is látható Jonas Kaufmann legújabb koncertfilmje

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Uránia Filmszínházban debütál Jonas Kaufmann Az én Bécsem című koncertfilmje július 24-én.

Napjaink egyik legnagyobb tenor világsztárja, Jonas Kaufmann Az én Bécsem című exkluzív koncertfilmben visszatér a keringő és az operett szülővárosába – ahol gyermekkorában a nyarakat töltötte nagyszüleivel -, hogy személyesen rója le tiszteletét a pezsgő kulturális életéről ismert város előtt.

- hirdetés -

A patinás Wiener Konzerthausban 2019 októberében rögzített gálakoncerten olyan ismert zeneszerzők örökzöld dallamai csendülnek fel, mint Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss, valamint számos további, Bécs városa által inspirált klasszikus zenemű és hagyományos osztrák dal. Kaufmann a nagy sikerű „Az én Itáliám” koncertfilm után ismét Jochen Rieder karmesterrel és a Prágai Filharmonikusokkal működött együtt, a koncerten partnere a nemzetközileg elismert szoprán, Rachel Willis-Sørensen.

A város előtti tiszteletadás jegyében a teljes hosszában rögzített koncertet Kaufmann bécsi sétáinak felvételei egészíti ki, amelynek során a tenor csillag meglátogatja az osztrák főváros olyan ikonikus helyszíneit, mint Grinzing legendás fogadói, a Práter vagy a Wiener Zentralfriedhof bécsi központi temető, ahol zenei világ számos híressége is nyugszik.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X