Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Dél-Amerika zenéje Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán

Dél-Amerika zenéje Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Dél-Amerika zenéje hallható a Westend tetőteraszán augusztus 9-én 20.00-tól a Volver La Vida együttes tolmácsolásában.

„Siento que te quise siempre, desde que naciste, y antes, cuando te concibieron. Y a veces siento que me naciste a mí.”

 

„Úgy érzem, hogy mindig is szerettelek téged, mióta megszülettél, vagy még előtte, mióta megfogantál. És néha úgy érzem, hogy nekem születtél.”

 

(Frida Kahlo)

- hirdetés -

Volver La Vida együttes saját hangszerelésben és az alkalomhoz illő összeállításban kalauzolja hallgatóit az eldugott mexikói kávéházak és a huszadik századi művészvilág összejöveteleinek világába. Zenéjük felöleli a latin népek zenéjét Dél-Amerikától Spanyolországig és a mexikói daloktól a forró tangókig. Bojta Zsuzsanna és a mexikói Manuel B. Camino énekes párosának érzelmekkel telített drámai előadása az est első felében különleges zenei átiratokkal, Frida és Diego világába, a csodálatos Mexikóba, majd az est második felében Argentinába, a tangó hazájába varázsolja a közönséget. Mindezt teszik olyan ikonikus mexikói és argentin dalok segítségével, mint a La llorona, a Paloma Negra, a Por una cabeza, a Libertango, vagy akár a Cielito Lindo.

Az est további közreműködői: Csáki András gitárművész, Miskolczi Anita csellóművész, Szatzker Zsanett harmonikaművész és Narihito Mukeda zongoraművész.

Az ingyenes koncert Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán, a Westend Tetőkertben kerül megrendezésre egy másfél hónapos programsorozat részeként.

A belépéshez mindössze a Westend applikációban található kupon helyszíni aktivációja szükséges, melyben hostesseink segítségükre lesznek a bejáratnál. A Westend applikáció letölthető innen.

Az eseménysorozattal a 2020-ban nyolcadik alkalommal Superbrands díjas Westend bevásárlóközpont célul tűzte ki, hogy változatos programokkal – kulturális, sport- és gasztrorendezvényekkel, vásárokkal – kínáljon biztonságos és minőségi kikapcsolódást a látogatóknak, és a helyszín biztosításával egyben támogatást is nyújtson a fellépőknek, résztvevőknek.

Az eseményt támogatja a Westend Tetőkert, a budapesti Mexikói Nagykövetség, a Demján Sándor Alapítvány és a Romani Design.

Promóció

Mit keres a fizikus a múzeumban?

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X