Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Dél-Amerika zenéje Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán

Dél-Amerika zenéje Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán

Dél-Amerika zenéje hallható a Westend tetőteraszán augusztus 9-én 20.00-tól a Volver La Vida együttes tolmácsolásában.

„Siento que te quise siempre, desde que naciste, y antes, cuando te concibieron. Y a veces siento que me naciste a mí.”

 

„Úgy érzem, hogy mindig is szerettelek téged, mióta megszülettél, vagy még előtte, mióta megfogantál. És néha úgy érzem, hogy nekem születtél.”

 

(Frida Kahlo)

Volver La Vida együttes saját hangszerelésben és az alkalomhoz illő összeállításban kalauzolja hallgatóit az eldugott mexikói kávéházak és a huszadik századi művészvilág összejöveteleinek világába. Zenéjük felöleli a latin népek zenéjét Dél-Amerikától Spanyolországig és a mexikói daloktól a forró tangókig. Bojta Zsuzsanna és a mexikói Manuel B. Camino énekes párosának érzelmekkel telített drámai előadása az est első felében különleges zenei átiratokkal, Frida és Diego világába, a csodálatos Mexikóba, majd az est második felében Argentinába, a tangó hazájába varázsolja a közönséget. Mindezt teszik olyan ikonikus mexikói és argentin dalok segítségével, mint a La llorona, a Paloma Negra, a Por una cabeza, a Libertango, vagy akár a Cielito Lindo.

Az est további közreműködői: Csáki András gitárművész, Miskolczi Anita csellóművész, Szatzker Zsanett harmonikaművész és Narihito Mukeda zongoraművész.

- hirdetés -

Az ingyenes koncert Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán, a Westend Tetőkertben kerül megrendezésre egy másfél hónapos programsorozat részeként.

A belépéshez mindössze a Westend applikációban található kupon helyszíni aktivációja szükséges, melyben hostesseink segítségükre lesznek a bejáratnál. A Westend applikáció letölthető innen.

Az eseménysorozattal a 2020-ban nyolcadik alkalommal Superbrands díjas Westend bevásárlóközpont célul tűzte ki, hogy változatos programokkal – kulturális, sport- és gasztrorendezvényekkel, vásárokkal – kínáljon biztonságos és minőségi kikapcsolódást a látogatóknak, és a helyszín biztosításával egyben támogatást is nyújtson a fellépőknek, résztvevőknek.

Az eseményt támogatja a Westend Tetőkert, a budapesti Mexikói Nagykövetség, a Demján Sándor Alapítvány és a Romani Design.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

X
X