Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Komolyzenei pikniket tart a MÁV Szimfonikus Zenekar

Komolyzenei pikniket tart a MÁV Szimfonikus Zenekar

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Komolyzenei pikniket szervez július 3-án 19:45-től a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris park. Az ingyenes program célja, hogy klasszikus zenével reagáljon az elmúlt hónapok nehézségeire és élményeire.

A műsor megálmodója és házigazdája két fiatal zenész, Seidl Dénes Mihály trombitaművész és Dénes-Worowski Marcell karmester, akik a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertpedagógiai programjainak évek óta aktív résztvevői.

Seidl Dénes Mihály – fotó: Borovi Dániel

A pénteki komolyzenei piknik a tőlük megszokott könnyed és fiatalos hangnemben szólítja meg a közönséget, szórakoztató, de mégis tartalmas műsorvezetéssel.

A program a Szimfonikus karantén rehabilitáció alcímet viseli.

A zenekart a Nemzeti Táncszínház előtti teraszon lehet majd megtaláln. A MÁV Szimfonikus Zenekart Dénes-Worowski Marcell vezényli, aki állandó karmestere, Seidl Dénes Mihály pedig állandó műsorvezetője a MÁV Szimfonikus Zenekar Unokák és nagyszülők koncertsorozatának.

Dénes-Worowski Marcell – forrás: facebook.com/marcell.denesworowski

Évek óta műsorvezetői a saját alapítású Koncert Plusz előadássorozatnak is, amely kifejezetten a fiatal felnőtteknek ad eszközt ahhoz, hogy a zenehallgatás egy mélyebb és komplexebb élménnyé váljon.

(Via MTI)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X